Targ nunta Brasov Wedding Days 2014
Articole locale

Targ nunta Brasov Wedding Days 2014

de

Kron-Tour EXPO Fairs & Exhibitions va invita la cea de-a doua editie a “BRASOV WEDDING DAYS”, manifestare ce se va desfasura la Brasov Business Park in intervalul 14-16 februarie 2014 si care se adreseaza tuturor acelora care sunt implicati direct sau au tangenta cu organizarea de nunti, respectiv: wedding & events planners, designeri, magazine de rochii de mireasa/tinute de gala (pentru mici si mari), costume barbatesti si tinute pentru miri, incaltaminte de gala, arta floristica, creatori de bijuterii, saloane de infrumusetare, locatii specializate in organizarea de nunti, band-uri locale, formatii de muzica pentru nunta, Dj, Mc, scenotehnica, arta fotografica si videografica, scoli de dans, efecte pirotehnice, fantani de ciocolata, sculpturi in gheata, accesorii pentru nunti, limuzine si masini de epoca, reviste si bloguri de specialitate, etc.

Succesul avut la prima editie a "Brasov Wedding Days", ne indreptateste sa credem ca si cea de-a doua editie se va inscrie in acelasi trend ! Ne propunem ca peste 5000 de vizitatori sa ne treaca pragul avand in vedere ca la prima editie s-a inregistrat un numar de 3523 de platitori.

Faptul ca BWD va debuta de Valentine's Day, ne "obliga" sa cream o serie de activitati si programe artistice menite sa atraga interesul a cat mai multor vizitatori.

Va invitam asadar sa ne treceti pragul dupa urmatorul program:


vineri, 14 februarie 2014, intre orele 12:00 - 20:00
sambata, 15 februarie 2014, intre orele 10:00 - 20:00
duminica, 16 februarie 2014, intre orele 10:00 - 18:00

Pe parcursul celor trei zile ale targului, vizitatorii vor putea afla totul despre nunta si vor putea asista la:
• prezentari de moda
• demonstratii de arta culinara
• demonstratii de arta floristica
• demonstratii de arta fotografica
• demonstratii de make-up si hair styling
• momente artistice, etc.

Foarte important este ca in baza biletului de intrare, vizitatorii participa la “TOMBOLA VIZITATORULUI” ce va avea loc in fiecare zi a evenimentului.

Va asteptam cu drag!

Opinii (0)

Adauga opinia ta: