Targ de nunta Mirii Anului 2012
Articole locale

Targ de nunta Mirii Anului 2012

de

Daca nu ati reusit sa vizitati targul de nunta "Mirii Anului" 2012, dar sunteti interesati de noutatile si trendurile anului in domeniul nuntilor, va invitam sa vizualizati fotografii realizate la targul de nunta "Mirii Anului" 2012.

In  perioada 15-18 martie 2012, sunteti invitati la targul de nunta "Mirii Anului", care se va desfasura la International Trade Center din Brasov.

Timp de patru zile, furnizorii de servicii si produse dedicate nuntilor din Brasov, vor prezenta cele mai bune oferte celor care au decis sa isi uneasca destinele in acest an. Vor fi prezenti furnizori din toate categoriile de servicii incepand de la agentiile de decoratiuni din Brasov, care vor afisa cele mai noi tendinte ale anului 2012 in materie de materiale si ornamente de nunta si pana la saloanele de rochii de mireasa, care vor expune noile modele de rochii si vor oferi viitoarelor mirese ocazia sa probeze rochia mult visata. Restaurantele de nunta din Brasov isi asteapta viitorii miri cu cele mai bune meniuri si desigur la cele mai bune preturi pe perioada targului de nunta. Fotografii si videografii vor expune cele mai noi tipuri de albume si vor prezenta viitorilor miri portofoliile pline de exemple ale talentului si maiestriei fotografilor.
 
Targul de nunta "Mirii Anului" poate fi vizitat:
 
  • Joi, 15 martie 2012, intre orele 10:00 - 20:00
  • Vineri, 16 martie 2012, intre orele 10:00 - 20:00
  • Sambata, 17 martie 2012, intre orele 10:00 - 20:00
  • Duminica, 18 martie 2012, intre orele 10:00 - 17:00
 
Pentru iubitorii de dulciuri, cofetariile de nunta din Brasov vor expune modele deosebite de torturi si prajituri de nunta si vor oferi vizitatorilor ocazia sa guste delicioasele produse. Nu vor lipsi nici florariile, care cu siguranta se vor intrece in realizarea celor mai extravagante aranjamente de nunta si buchete de mireasa, asa ca viitoarele mirese din Brasov nu au voie sa rateze targul de nunta "Mirii Anului" deoarece aici vor gasi pe langa cele mai bune oferte de preturi si cele mai noi idei si tendinte in materie de nunti.
 
Daca va doriti o nunta ca-n povesti, va asteptam cu drag la targul de nunta "Miri Anului" 2012, unde veti gasi toate serviciile si produsele necesare organizarii unei nunti exact asa cum ati visat!
Opinii (0)

Adauga opinia ta: