Utilizator verificat

Accesorii Nunta

Vanzator din:
24 august, 2010
Locatie:
Cugir 
Telefon:
0721335008 
Descriere:
Noi avem cea mai mare colectie de accesorii nunta de la pernute verighete, pahare sampanie la figurine tort si suport pentru lumanari tot ce ai nevoie pentru nunta ta.

Produse

Transport si livrare

Dupa ce efectuati comanda pe site, veti fi contactat pentru stabilirea metodei de livrare si transport. Livrarea produselor comandate de la noi poate dura intre 4 si 18 zile in functie de stocul disponibil.

Termeni si conditii

DATELE PREZENTATE MAI JOS NU CONSTITUIE O OBLIGATIE PENTRU FIRMA UZINAWEB S.R.L. TERMENELE DE LIVRARE POT FI DEPASITE DIN MOTIVE INDEPENDENTE DE FIRMA NOASTRA IN PERIOADELE AGLOMERATE

DESPRE LIVRARE

Comenzile primite pe site vor fi procesate in ordinea aparitiei lor astfel dupa efectuarea unei comenzi se genereaza automat un email cu listingul comenzii care va fi trimis la adresa cu care ai efectuat comanda. Daca nu ati primit acest email comanda nu sa inregistrat (nu uita sa verifici si folderul SPAM atasat contulul tau de email), caz in care te rugam sa ne contactezi.

Inainte de trecerea comenzii in procesare, noi te vom contacta prin e-mailul cu care te-ai inscris pe site pentru confirmarea comenzii.

Daca o comandar s-a inregistrat si S-A CONFIRMAT pana in ora 12:00, facem tot ce putem ca acea comanda sa fie livrata in ziua respectiva. Altfel, se va livra a doua zi lucratoare (daca o comanda s-a inregistrat dupa ora 12:00 si este vineri ea se va livra luni).

Prin termenul LIVRARE noi intelegem plecarea coletului de la sediul firmei noastre si nu sosirea la sediul clientului.

Pentru comenzile care au ca modalitate de transport "Posta Romana", durata de procesare este de pana la 7 zile LUCRATOARE pana la plecarea lor din firma noastra DE LA DATA INTRARII IN PROCESARE.

In ziua in care coletul a plecat de la sediul firmei noastre, noi trimitem un mail prin care specificam acest lucru. Mai dureaza inca 2-4 zile lucratoare pana cand coletul ajunge la oficiul postal aferent zonei in care locuiti. Va rugam sa luati aceasta perioada in calcul atunci cand realizati comanda!

Costul exact al livrarii produselor dumneavostra va fi calculat de magazinul nostru virtual, in timpul procedurii de comanda, pe baza adresei, metodei de livrare si a greutatii produselor comandate. Firma de curierat rapid cu care lucram noi este TCE ( www.tceholding.ro )