Viziunea evenimentului by Blitz Party
Articole de prezentare

Viziunea evenimentului by Blitz Party

de

Secretele organizarii unui eveniment de neuitat!

  • Care este impresia generala pe care vreti sa o transmiteti invitatilor?

Asta intreb eu cand lucrez cu clientii mei. Majoritatea clientilor Blitz Party stiu ce vor insa au dificultati in a exprima ceea ce vor. Sau spun intr-un cuvant ceea ce vor dar nu au nici o idee despre cum sa faca posibil acel lucru. In meseria mea de designer de decoruri pentru evenimente ajut clientii sa vizualizeze stilul pe care si-l doresc si pe care vor sa il transmita invitatilor, iar impreuna cream schita localului si stabilim detaliile unui eveniment de neuitat.

Schita aranjare mese restaurant nunta Brasov Blitz Party

Plan restaurant nunta Brasov Blitz Party

  • Ce face un eveniment sa fie un succes?

In decursul carierei mele am ajutat clientii sa schiteze unele din cele mai deosebite evenimente. Pentru mine, succesul unui eveniment este dat de faptul ca mult timp dupa, oamenii isi aduc aminte cu placere de el. Mai mult, ceea ce le vine in minte nu tine atat de mult de detalii ci de intregul sens al evenimentului, ambianta. In concluzie, ei isi aduc aminte ca au avut o experienta unica evidentiata de anumite trasaturi emotionale. Si asta este cam tot ceea ce gazdele vor sa ofere invitatilor.

Fiecare doreste un eveniment care sa fie un succes. Si cele mai de succes evenimente sunt acelea care lasa o impresie de lunga durata.

Inainte de a planui un eveniment, fie ca vorbim de nunta, eveniment corporat, aniversare sau botez, luati in considerare ce efect sperati sa obtineti. Mai presus de orice detaliu (locatie, meniu, decor, etc), sentimentul este cel care va ramane. Ambianta creata este vitala deoarece, constienti sau nu, invitatii o vor simti pe parcursul evenimentului. Un decor este un mediu care, pentru o scurta perioada, hraneste invitatii si ii distreaza. De acest mediu depinde ce vor simti invitatii si ce isi vor aminti in anii ce vor urma.

Cadru general restaurant nunta Brasov Blitz Party

  • Care este impresia generala pe care ati vrea sa o transmiteti?

Majoritatea evenimentelor sunt ocazii de sarbatorire si oricat de mari ar fi, sunt totdeauna ocazii intime. Asta este pentru ca impartasiti ceva deosebit cu oamenii dragi. Asa ca este firesc sa va doriti ca evenimentul sa fie un succes si invitatii sa aiba o experienta minunata. Relatia intima care exista intre gazda si invitati este ceea ce admir si tratez cu respect si onoare. Generozitatea ar trebui sa fie scopul principal. Totul pleaca de acolo. Daruiti atat de mult incat sa asigurati un eveniment memorabil. Aratati cine sunteti si oaspetii vor fi impresionati. Amintiti-va ca de orice tip ar fi petrecerea, nunta, eveniment corporat, aniversare, botez sau o receptie, adunati laolalta oameni la care tineti. Nu exista o cale mai buna sa va daruiti. Mai mult decat atat, comunicati o stare de bucurie si veti avea un eveniment care nu va fi uitat.

Amenajare bar restaurant nunta Brasov Blitz Party

Cand planificati un eveniment ii inconjurati pe invitati cu o parte din dvs. Pastrati asta in minte ca sa va exprimati pana in cel mai mic detaliu. Este si un beneficiu. Poate face diferenta intre o petrecere buna si una de neuitat. Ce poate fi mai personal decat propria combinatie de preferinte si antipatii? Daca incepeti din suflet si ramaneti sincer cu dvs e imposibil sa imitati ceva ce a fost deja facut. Invitatii vor fi cu siguranta incantati de ceea ce ati creat si pus in practica cu ajutorul nostru pentru ca va fi cu siguranta ceva deosebit.

Decor nunta Brasov lumanari si vaze flori Blitz Party

Un alt grad de masurare a succesului oricarei petreceri, este felul in care raman impresionati invitatii. Dvs vreti ca invitatii sa experimenteze o multitudine de emotii inaltatoare pe parcursul evenimentului, trecand de la exaltare la euforie.

Decor nunta Brasov cu vaze inalte Blitz Party

In plus, invitatii dvs pot experimenta stari de placere, surpriza; sa se simta miscati profund dar si distrati. Felul in care concepem evenimentul, felul in care cream ambianta pentru invitati va avea un impact asupra sentimentelor lor.

Restaurant nunta Brasov decorat cu ghivece lumini Blitz Party

Cand o petrecere este planuita si schitata corect ea declanseaza o serie de emotii care vor face petrecerea memorabilia.

Restaurant nunta Brasov decorat de Blitz Party

Pentru a afla mai multe informatii despre serviciile oferite de Blitz Party, nu ezitati sa Solicitati Oferta, astfel veti primi toate datele necesare pentru planificarea unui eveniment de neuitat!

Alte articole:
Opinii (0)

Adauga opinia ta: